Confidenţialitate

De ziua lor, Sore și Tudor (Fly Project) lansează ”Lasă-mă să-i spun” | VIDEO

Sore și Tudor Ionescu își sărbătoresc ziua de naștere lansând o piesă împreună, cu un refren ritmat ușor de fredonat.

Deși născută în 1989, după perioada de glorie a genului disco în muzica internațională, Sore are amintiri marcante și legături strânse cu acest curent muzical.

„Mama asculta foarte multă muzică up-tempo, făcea mixtape-uri pentru mașină. Ce vremuri cool, atunci când mă gândesc la disco, exact la mama îmi fuge gândul. Cum avea ea părul scurt, cu o șuviță blondă, jachete oversized și cum dansa la toate zilele de naștere, era în centrul atenției mereu.

Altfel, piesa definitorie cu influențe disco din amintirile mele, din perioada aceea, este Whitney Huston – I wanna dance with somebody. Și mi se pare că avem multe în comun cu starea piesei aceleia”, își amintește Sore.

Obișnuit să dea startul celor mai tari petreceri, în țară și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, și să nu lase oamenii să stea jos la concertele Fly Project, Tudor a simțit din prima că direcția piesei este una bună.

“M-a sunat Sore într-o zi și mi-a zis că ar vrea să facem o piesă împreună. Mi s-a părut o idee faină. Sore este un artist și un om foarte mișto, așa că am zis da. Am lucrat la piesă alături de echipa de la HaHaHa și pot spune că sunt foarte mulțumit de ce a ieșit. Este altceva față de ce am făcut până acum pentru repertoriul Fly Project, iar asta-mi place cel mai mult”, spune Tudor Ionescu.