Confidenţialitate

De Valentine’s Day, împreună pe drumul iubirii!

Pe aceeași frecvența amândoi, pe aceeași frecvența cu noi!

De Valentine’s Day, împreună pe drumul iubirii! pune la încercare cuplurile de îndrăgostiți ce doresc să se testeze și să vadă cât de bine se cunosc.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și să răspunzi la întrebările noastre, care au rolul să identifice cât mai multe detalii despre voi doi.

Dacă veți reuși să cumulați mai mult de trei răspunsuri corecte dintr-o serie de cinci întrebări, Europa FM te trimite la drum! De Valentine’s Day, împreună pe drumul iubirii!

Lasă-ne numărul de telefon al partenerului tău/partenerei tale, iar dacă vei avea norocul să fii selectat în urma tragerii la sorți, noi îl/o vom suna în direct, la Europa FM, pentru a verifica cât de bine se potrivesc răspunsurile voastre.

Premiul este un sejur de două nopți, cu mic dejun inclus, la Hotel Orizont din Predeal, cu acces la SPA & piscine. Completăm experiența cu o cină romantică pentru care chefii Hotelului Orizont din Predeal au creat un meniu special, presărat cu cele mai savuroase delicatese.

Regulamentul concursului