Confidenţialitate

De sărbători, fă o bucurie unui om bun… ca pâinea caldă

Anul acesta, Pakmaya aniversează 25 de ani de la producția primului pachet de drojdie proaspătă în fabrica din România. De 25 de ani, drojdia românească dospește zeci de milioane de bunătăți, în fiecare zi.

Drojdia proaspătă de la Pakmaya e un produs 100% vegan. Nu conține gluten sau lactoză, deci poate fi folosită în rețete și de către cei cu astfel de intoleranțe.

Și cum Crăciunul se apropie, iar în mod tradițional sărbătorile sunt momente de bucurie, dar și de bunătăți împărțite cu cei dragi, este momentul perfect pentru un concurs cu premii de la Pakmaya pe Drum cu prioritate, cu Radu Constantinescu.

După semnalul de concurs, trimite un mesaj cât mai frumos, simpatic sau emoționant, pe Whatsapp, la numărul de telefon 0728 111 222, cu răspunsul la întrebarea “Cine e omul bun că pâinea calda căruia vreți să-i faceți o bucurie anul acesta de sărbători?”

Ai șansa să câștigi două mașini de pâine și câte un pachet de produse Pakmaya. Da, premiem atât ascultătorul câștigător, cât și omul “bun că pâinea calda” din viața acestuia.

Regulamentul concursului