Confidenţialitate

De pe Broadway vine “Swing!”, în aceasta toamnă, la București

Trei dintre actorii de baza ai serialului de comedie “Atletico Textila” (Răzvan Oprea, Andreea Mateiu și Andrei Mateiu) își disputi iubirile în “Swing!” cu doi dintre actorii serialului “Ai noștri” (Alexandra Apetrei și Constantin Pușcașu) și sunt arbitrați de Adriana Șchiopu, actrița care le-a dat replica unora dintre cei mai mari comici din istoria teatrului și filmului românesc.

Spectacolul “Swing!”, care este o comedie de situație în jurul iubirilor mai mult sau mai puțin oficiale dintr-o familie, are premiera sâmbată aceasta, la ora 17.00, la Sala Epica de la Grand Entertainment din Băneasa Shopping City.

Piesa de teatru originală, intitulată “Having a wonderful time, wish you were her”, este scrisă de Billy Van Zandt și Jane Milmore, doi dintre autorii cei mai jucați pe Broadway în acest moment, considerați versiunea modernă a lui Moliere, maeștrii farselor autentice care provoacă sala la hohote de râs. În România, piesa de teatru este pusă în scenă de Răzvan Savescu, cel care a creat unele dintre cele mai amuzante seriale de televiziune din România, ”La bloc”, ”Nimeni nu-i perfect” sau ”La servici”.

Piesa ”Swing!” este produsă în România de WonderTheatre, un brand de teatru independent.