Confidenţialitate

De Paște, Europa FM te invită la un concurs despre tradiție și dor, cu premii dulci de la Bujor!

Ne apropiem de Paște și cei mai mulți dintre noi ne pregătim și ne-am dori sărbătoarea așa cum ne-o aducem aminte din copilărie, când bunicile ne găteau tot felul de mâncăruri tradiționale, cozonaci, pască și prăjituri delicioase, iar nouă ni se păreau cele mai bune din lume!

Cu gândul la bunicile noastre, avem pe Drum cu prioritate, cu Radu Constantinescu, un concurs despre tradiție și dor, cu premii dulci de la Bujor.

Ascultă Drum cu prioritate, cu Radu Constantinescu, prinde semnalul de concurs și trimite pe WhatsApp, la numărul 0728 111 222 , un mesaj audio sau text în care să ne spui “Cum o cheamă pe bunica ta și de ce ți-e cel mai dor de ea”.

Autorul celui mai inspirat mesaj câștigă un voucher în valoare de 400 de lei pentru cumpărături la Bujor – Cozonac și produse cu tradiție.

Bujor este o afacere de familie din Suceava, începută în anii 90, din pasiunea pentru rețetele vechi. În timp, Bujor a devenit recunoscut pentru cozonacul său mare si pufos, iar azi adună o echipă de mame, bunici și oameni pasionați de rețetele de familie si, pe lângă cozonaci, face și pască și multe dintre prăjiturile copilăriei.

Regulamentul concursului