Confidenţialitate

De Halloween, recunoaște fragmentul înfiorător și poți câștiga bani cash!

Joi, 31 octombrie, de Halloween, recunoaște la Europa FM fragmentul înfiorător și poți câștiga bani cash!

Ascultă Europa FM, prinde semnalul de concurs, sună la numărul de telefon 0372.069.599, număr cu tarif normal și încearcă-ți norocul.

DJ-ii Europa FM îți vor da să asculți un fragment dintr-o piesă “bântuită” (fragment audio distorsionat), iar tu trebuie să recunoști artistul care o cânta sau numele piesei. Fragmentul sonor distorsionat se modifică de la un program la altul.

Suma oferită pentru fiecare concurs este de 100 de euro. Dacă un participant nu ghicește piesa sau artistul, suma se reportează și se adaugă la cei 100 de euro alocați concursului organizat în emisiunea următoare.

Spre exemplu, dacă în Deșteptarea nu este câștigat premiul, în Europa Express premiul oferit ajunge la 200 de euro. Dacă nici în Europa Express nu este câștigat, în programul Drum cu Prioritate premiul oferit va fi de 300 de euro.

La finalul zilei, dacă niciun particiant nu răspunde corect, suma poate ajunge la 400 de euro. Dacă nici în Clubul de Seară nu este numit corect artistul sau numele piesei, concursul va fi reluat pe 1 noiembrie, în Deșteptarea. La suma rămasă necâștigată în ziua precedentă se vor mai adauga 100 de euro.

Astfel, valoarea totală a premiilor poate ajunge la 500 de euro.

De Halloween, recunoaște fragmentul înfiorător și poți câștiga bani cash! Doar la Europa FM!

Regulamentul concursului