David Duchovny, actorul principal din “X-Files”, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

David Duchovny, actorul principal din serialul “X-Files”, a primit o stea pe Hollywood Boulevard, la o zi după reluarea acestei producții de televiziune, relatează Daily Mail.

“Este un moment suprarealist, un eveniment suprareal. Am impresia că joc într-un film, este ciudat. Dar este super să mă aflu aici cu prietenii, sunt foarte onorat”, a declarat Duchovny, cel care îl interpretează pe agentul special Fox Mulder.

Personajul său a reapărut într-un nou miniserial alături de celebra sa parteneră Dana Scully, interpretată de Gillian Anderson. Noua serie “X-Files”, care cuprinde șase episoade, a avut premiera duminică pe canalul Fox. Alături de David Duchovny și Gillian Anderson, în serial și-au mai reluat rolurile interpretate în sezoanele precedente Mitch Pileggi, William B. Davis și Annabeth Gish.

Actorul, în vârstă de 55 de ani, a câștigat un premiu Golden Globe datorită rolului lui Mulder în 1997, și un al doilea Golden Globe pentru rolul lui Hank Moody, scenaristul afemeiat care se implică în aventuri erotice la Hollywood , în “Californication”, în 2008.

David Duchovny joacă în prezent în serialul polițist “Aquarius”. Pe marile ecrane, el a apărut recent în filmul “Zoolander 2”, o parodie hilară despre lumea modei.

Foto: Facebook/David Duchovny

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS