Confidenţialitate

David Beckham vrea o carieră în actorie

David Beckham, care are un rol episodic într-o ecranizare a lui Guy Ritchie după Regele Arthur, a spus că „i-ar plăcea” să facă mai multă actorie în viitor și vrea să își „construiască” experiența și „să vadă unde îl duce”.

Beckahm este, totuși, pregătit să fie criticat pentru schimbarea de carieră și recunoaște că regretă în continuare faptul că nu mai joacă fotbal profesionist.

„Sunt foarte conștient că mulți spotivi și alte celebrități s-au reorientat către actorie – și au eșuat”, a spus el pentru The Times. „Știu că este o profesie dură, în care ai nevoie de o cantitate imensă de abilitate și disciplină. Nu aș vrea să avansez prea curând, fără să învăț mai multe despre asta și fără să practic mai mult. Dar ce am făcut până acum mi-a plăcut. Pot să îmi asum majoritatea lucrurilor. Sunt o persoană cunoscută, așadar m-am obișnuit cu critica.”

Fostul fotbalist, care și-a anunțat în mai 2013 retragerea din sportul care l-a consacrat și lansat într-o carieră de peste 20 de ani, a spus: „Aș minți dacă aș spune că nu mi-e dor de fotbal”.

„Cred în continuare că, dacă mă concentrez pe asta, aș fi în stare să revin și să joc din nou. Cred că o să fiu de aceeași părere și la 50 de ani.”

În ciuda regretelor sale, cariera de actor a lui David Beckham deja înmugurește, având apariții scurte în schițele Only Fools and Horses și Gavin and Stacy și a jucat alături de Harvey Keitel în scurtmetrajul Outlaws.Cel mai nou rol al lui David Beckham, în ecranizarea Knights of the Roundtable: King Arthur regizată de Guy Ritchie, îl va plasa alături de actori ca Charlie Hunnam și Jude Law.

„Am avut 13 replici și am exersat foarte mult înainte”, a spus el. „Guy a pus pe cineva să vină și să repete cu mine și am făcut asta o oră pe zi (…) A fost exasperant să livrez replicile, dar a ieșit de fapt foarte bine. Aspectul cheie al sportului este că îți face inima să bată mai tare. Îți concentrezi mintea ca să dea randament. Actoria are o senzație asemănătoare.”