Daniel Negreanu La Radio cu Andreea Esca – VIDEO

Daniel Negreanu, jucătorul profesionist de poker care a câștigat 30 de milioane de dolari, dezvăluie la Europa FM câteva dintre secretele care i-au adus succesul.

Invitat La Radio cu Andreea Esca, Daniel Negreanu spune că deși a făcut o avere uriașă din poker, el nu a jucat niciodată pentru bani.

Părinții lui Daniel au plecat din România în 1967. A copilărit la Toronto, iar de la părinți a învățat să fie un om generos.

A început să joace poker de când era mic. Ba chiar mai mult, Daniel spune că așa scăpa de unele treburi casnice. „Când mama mă punea de exemplu, să tund iarba sau să spăl vasele, jucam poker cu un prieten și când avea datorii la mine, pentru că îl băteam, îi ziceam că îi tai 10 sau 20 de dolari din datorie dacă tunde el iarba”, și-a amintit, amuzat, Daniel Negreanu.

„La primul meu turneu mondial World Series of Poker n-am crezut că pot să câștig. Aveam 23 de ani. Și am câștigat. Am fost cel mai tânăr câștigător din istoria turneului. Am luat atunci 300 de mii de dolari”, spune Daniel Negreanu.

Articole Similare