Daniel Negreanu: „Dacă faci ceva numai pentru bani, nu o să ai o viață prea bună. Trebuie să faci ce-ți place” – VIDEO

Născut în Canada, din părinți români, Daniel Negreanu a făcut senzație în lumea jucătorilor de poker profesioniști și se numără printre cei mai buni din lume, având la activ 6 trofee câștigate la World Series of Poker.

Invitat la Europa FM în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, Daniel Negreanu, omul care a făcut 30 de milioane de dolari din poker își dezvăluie secretele.

Daniel Negreanu spune  că deși a făcut o avere uriașă din poker, el nu a jucat niciodată pentru bani.

„Eu am jucat mereu de plăcere. Dacă faci ceva numai pentru bani, nu o să ai o viață prea bună. Trebuie să faci ce-ți place”, mărturiseşte la Europa FM Daniel Negreanu.

Părinții lui Daniel au plecat din România în 1967. A copilărit la Toronto, iar de la părinți a învățat să fie un om generos. A început să joace poker de când era mic. Ba chiar mai mult, Daniel Negreanu a povestit că așa scăpa de unele treburi casnice.

„Când mama mă punea de exemplu, să tund iarba sau să spăl vasele, jucam poker cu un prieten și când avea datorii la mine, pentru că îl băteam, îi ziceam că îi tai 10 sau 20 de dolari din datorie dacă tunde el iarba”, și-a amintit, amuzat, Daniel Negreanu.

„La primul meu turneu mondial World Series of Poker n-am crezut că pot să câștig. Aveam 23 de ani. Și am câștigat. Am fost cel mai tânăr câștigător din istoria turneului. Am luat atunci 300.000 de dolari”, a povestit Daniel Negreanu.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS