Dana Nălbaru a pus bazele unei noi trupe, miercuri seara, în Garajul Europa FM

Dana Nălbaru, solista trupei HI-Q, a fost invitată să cânte miercuri seara în Garajul Europa FM alături de trupa Proconsul.

Invitată să cânte alături de trupa Proconsul, Dana Nălbaru a ajuns ca la finalul concertului să bată palma cu doi ‘artişti’ pentru a alcătui o nouă trupă, după modelul HI-Q.

Anunţul a fost făcut joi de realizatorul emisiunii ‘Deşteptarea’ de la Europa FM, George Zafiu, pe pagina lui de Facebook.

Hi-Q îşi caută solistă. Din nou. Dana Nălbaru a părăsit trupa şi îşi continuă cariera alături de Ciprian Dinu şi George Zafiu în trupa IQ. Florin, Mihai… nu trebuie să ne purtaţi pică. 🙂 Primul concert a fost aseară în Garajul Europa FM’, a scris George Zafiu pe Facebook.

Gluma a fost imediat preluată de colegii Danei din adevărata sa formaţie, HI-Q.

‘Ciprian Dinu e un traseist în trupa Hi-Q ! : )) Acum 10 ani, am făcut emisiune împreuna cu el şi cu Florin’, a comentat Mihai Sturzu.

Florin a găsit chiar şi asemănări între HI-Q şi IQ. ‘George seamănă cu mine (de la cămașă), iar Ciprian cu Mihai (de la zâmbet). Sau Ciprian e Florin (datorită ochelarilor) și George e Mihai (că vorbește mult)?’.