Cupluri care demonstrează că dragostea rezistă în timp, chiar şi la Hollywood – GALERIE FOTO

Căsniciile de durată în rândul celebrităţilor sunt tot mai rare. Însă, există şi vedete care au reuşit să găsească echilibrul în relaţia cu persoana iubită şi sa treacă peste toate obstacolele.

Michael Caine şi Shakira Baksh

cupluri Hollywood (7)

Sunt împreună de 43 de ani. Actorul a fost frapat de frumuseţea Shakirei Baksh din momentul în care a văzut-o într-o reclamă pentru cafea, propunându-şi să o găsească imediat.

Meryl Streep şi Don Gummer

cupluri Hollywood (10)

În septembrie 1978 Meryl Streep şi Don Gummer păşeau împreună în faţa altarului. Anii au trecut, dar ei au rămas la fel de îndrăgostiţi ca la început.

Tom Hanks şi Rita Wilson

cupluri Hollywood (5)

Cei doi sunt căsătoriţi de 28 de ani. “Am impresia că sunt căsătorit de vreo doi ani, timpul trece atât de repede”, a declarat actorul.

Kirk Douglas şi Anne Buydens

cupluri Hollywood (1)

S-au cunoscut la Paris, în anul 1953 şi s-au căsătorit în secret în anul următor, la Las Vegas. Douglas şi Buydens sunt împreună de 62 de ani.

Samuel L. Jackson şi LaTanya Richardson

cupluri Hollywood (8)

Sunt împreună de 36 de ani. Au trecut de multe ori pe lângă despărţire, însă de fiecare dată iubirea dintre ei a învins.

Jamie Lee Curtis şi Christopher Guest

cupluri Hollywood (4)

Jamie s-a îndrăgostit de Christopher după ce i-a văzut fotografia într-o revistă. Sunt căsătoriţi de 32 de ani, timpul dovedind astfel că a făcut cea mai bună alegere.

Kyra Sedgwick şi Kevin Bacon

cupluri Hollywood (3)

Şi-au jurat iubire veşnică în septembrie 1988. Cei doi susţin că secretul unui mariaj perfect este să nu accepţi sfaturi în dragoste de la alţii.

Will Smith și Jada Pinkett – Smith

cupluri Hollywood (6)

Cei doi sunt împreună de 24 ani. Cuplul este unul dintre cele mai celebre și durabile de la Hollywood.

Tracy Pollan şi Michael J. Fox

cupluri Hollywood (15)

Au împlinit 28  de ani de căsnicie. Cei doi spun că echilibrul este secretul unei relaţii de durată.

Ellen Degeneres şi Portia de Rossi

cupluri Hollywood (13)

Sunt împreună de 12 ani. În 1997, îndrăgita realizatoare TV, a dezvăluit că formează un cuplu cu actriţa Anne Heche, de care s-a despărţit în 2000. Patru ani mai târziu, Ellen o cunoaşte pe Portia de Rossi, care i-a şi devenit soţie pe 16 august 2008.

Kurt Russell și Goldie Hawn

cupluri Hollywood (9)

Formează un cuplu de 33 de ani. Chiar dacă abia în 1983 a luat naştere relaţia lor, cei doi se cunosc de aproape 50 de ani, de când au jucat împreună în pelicula „The one and only, genuine, original family band”.

Denzel şi Pauletta Washington

cupluri Hollywood (14)

Sunt împreună de 39 de ani. Cei doi au fost adesea întrebaţi care este secretul mariajului lor, dar ei nu par să creadă că există un secret.

Bono şi Alison Hewson

cupluri Hollywood (11)

Formează un cuplu de 34 de ani. Bono i-a declarat dragostea soţiei lui în melodia “The Sweetest Thing”. Solistul trupei U2 este căsătorit de 34 de ani cu Ali Hewson, marea lui iubire din tinereţe.

Victoria şi David Beckham

cupluri Hollywood (12)

S-au cunoscut în 1997, la un meci de fotbal, când Victoria încă mai făcea parte din trupa Spice Girls, iar David s-a îndrăgostit la prima vedere de cea care avea să îi devină soţie doi ani mai târziu.

Sting şi Trudie Styler

cupluri Hollywood (2)

Sunt împreună de 34 de ani. S-au cunoscut în 1982 şi de atunci sunt nedespărţiţi.

Sursă: Bored Panda

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS