Confidenţialitate

Cum a cucerit Mihail iubitele…prietenilor lui? – VIDEO

Mihail, artistul basarabean cu origini ruse, povestește într-un interviu în exclusivitate acordat Europa FM, cum își ajuta prietenii să cucerească fetele pe care ei le plăceau.

Fiind în anul I de facultate,  într-o tabără organizată de Grupul de Inițiativă a Tinerilor Basarabeni din Cluj – Napoca, Mihail a fost rugat să fie “Cupidon” pentru câteva clipe.

Prietenul său, Grigore, se îndrăgostise de Tatiana, aşa că Mihail, alături de un alt prieten, Dan, au dat o mână de ajutor cum s-au priceput ei mai bine: în versuri, pe muzică.

Astfel a luat naştere “Balada Tatianei”, pe care Mihail o cântă în exclusivitate în timpul interviului acordat Europa FM.

 

După ce a cântat “Balada Tatianei”, Mihail poveşteşte că Tatiana s-a îndrăgostit de Grigore și, la final, cei doi au format un cuplu fericit.

Într-un interviu video pe care îl veţi putea urmări în exclusivitate pe europafm.ro, la începutul săptămânii următoare, Mihail a acceptat să răspundă sincer întrebărilor Alexandrei Gavrilă, dezvăluind lucruri mai puţin cunoscute de public.

Nu rataţi luni, pe europafm.ro, interviul exclusiv cu Mihail realizat de Alexandra Gavrilă, imagine şi montaj – Valentin Pop.