Cum pregăteşte Loredana concertele „Magic”

Loredana a povestit,luni, în emisiunea ‘Deşteptarea’, cum îşi pregăteşte concertele din cadrul turneului ‘Magic’, al cărui start îl va da în curând.

Întrebată de George Zafiu despre cum a început anul 2014 pentru ea, Loredana a dezvăluit, în ‘Deşteptarea’, că se pregătește deja să plece în turneu: ‘Anul începe în forță, va fi un an extrem de plin și faptul că în curând voi pleca în turneu în toată țara, deja mă face să mă pregătesc intens. Va fi un tur de forță, în toate orașele‘, a spus artista, care a dezvăluit că va avea și un turneu în Europa, după ce se încheie turneul din țară.

Turneul național va începe pe 10 martie, la Constanța și va ajunge inclusiv la Chișinău între 13 și 19 martie.

Întrebată de Vlad Petreanu dacă pentru a susține un concert este nevoie și de antrenament fizic, Loredana a spus că este nevoie de ani întregi de antrenamente.

Am început să mă pregătesc de mult timp. Este un lucru constant. Nu poți să te pregătești cu o lună înainte și să spui gata, voi putea cânta trei ore live, voi dansa și voi schimba 30 de costume. Eu, în general, o oră și jumătate pe zi sunt la antrenamente fizice, dar fac asta de foarte mulți ani. Efortul fizic este foarte mare la concerte. La cele de la Sala Palatului, am slăbit câte două kilograme pe concert!’, a dezvăluit artista despre concertele ‘Magic’ pe care le-a susținut, la finalul anului trecut, la Sala Palatului din București.

Turneul ‘Magic’ va începe pe 10 martie în Constanţa şi se va încheia pe 6 aprilie la Deva. Toate concertele încep la ora 19:30.