Cum poate fi o boxă reinventată de fiecare dată când e pornită

Lumină ambientală, ceas, termometru, “post it” digital, hands free pentru telefon, dar mai ales o boxă care redă fidel sunetele de pe orice smartphone sau dispozitiv care are bluetooth sau o ieşire de căşti. Asta este, pe scurt, boxa portabila “SMART” Divoom AuraBox.

Divoom AuraBox aduce categoria boxelor portabile la un nivel nou, cu un difuzor inteligent multi-funcţional şi un design format din LED-uri care se comportă bine atât în interior cât şi afară, în bătaia soarelui.

Am testat noul gadegt Divoom AuraBox inclusiv pe Plaja Europa FM, în bătaia soarelui şi direct plasată pe nisipul fierbinte, iar “jucăria pentru oameni mari” s-a simţit la fel de bine ca într-o cameră.

aurabox in soare pe plaja Europa FM

Pe lângă sunetul care oferă joase şi înalte aproape de calitatea unui sistem HI-FI mult mai complex, Divoom AuraBox poate fi controlată pentru a afişa cu ajutorul LED-urilor orice imagine statică sau animată, într-o multitudine de culori.

Pentru cei care preferă varianta cea mai simplă, există multe animaţii predefinite sau opţiunea de a lăsa ceea ce se afişează să fie controlat de sunetele ascultate, astfel încât lumina boxei se sincronizează cu muzica. Controlul gadgetului poate fi făcut prin intermediul unei aplicaţii gratuite pentru smartphone sau, în lipsa unui telefon în apropiere, cu ajutorul butoanelor de control situate în partea ei superioară.

Finisajele sunt foarte bune calitativ iar materialul din care este confecţionată are un aspect catifelat, singura parte lucioasă fiind faţa construită doar din LED-uri, ascunse sub o mască similară unui ecran de TV. Boxa are 5W şi oferă un suntet destul de puternic şi clar, iar după o încărcare (prin USB) poate funcţiona fără întrerupere până la 6 ore.

În această săptămână puteţi câştiga la concursul #livepeplaja boxa portabila “SMART” Divoom AuraBox testată de noi pe Plaja Europa FM.

Boxa Divoom AuraBox poate fi comandată în această săptămână la un preţ special de pe siteul smart-products.ro