Confidenţialitate

Cum îți personalizezi motocicleta visurilor tale? 6 recomandări (P)

Vrei să ieși în evidență în grupul tău de bikeri și nu numai, să primești complimente chiar de la trecători și să călătorești întotdeauna cu un vehicul pe două roți care să-ți aducă zâmbetul pe buze și voie bună indiferent de traseul parcurs? Atunci iată 6 recomandări practice și de estetică pentru a-ți personaliza motocicleta visurilor tale, întocmai așa cum îți dorești, rapid, ușor, trendy și cu stil!

Alege modelul de motocicletă preferat

Fiecare persoană are un model de motocicletă pe care-l preferă în funcție de activitățile de zi cu zi, dar și de drumurile parcurse. Ești fan motocicletă sport, Cruiser, Naked sau Chrysler? Ce spui de un vehicul pe două roți Enduro pentru sporturile extreme și off-road?

Dacă ești în căutarea unui model performant și ușor de personalizat, confortabil și întotdeauna gata de noi aventuri, atunci optează pentru o motocicletă Rocket 3. Oferă manevrabilitate ușoară, tehnologie modernă, faruri duble și lumină cu LED, design minimalist și bord cu ecran TFT, sisteme ABS și accelerație ride-by-wire!

Culori uni, vii sau design deosebit?

Ești o persoană căreia îi place minimalismul, preferi o anumită culoare: roșu, verde, albastru, galben sau chiar negru, alb sau gri? Vrei să ai o motocicletă în culorile curcubeului sau în diferite palete cromatice perfecte pentru a scoate în evidență personalitatea ta deosebită?

Ești gata să te încumeți la un design complex care va atrage toate privirile? Creează-ți motocicleta visurilor tale prin culorile și imprimeurile ideale! Îi poți face acesteia flăcări, cap de craniu, logo-urile de la trupele favorite, un motto important pentru tine sau orice alt imprimeu care te caracterizează!

Schimbă anvelopele

Ieși din cotidian cu o pereche de anvelope deosebite, cu design cu totul diferit față de tiparele convenționale. Vei găsi numeroase modele nonconformiste pentru roțile motocicletei tale sau chiar le poți face pe acestea la comandă, în funcție de culorile pe care le vrei, dar și de design sau mărime. Ține cont de regulamentul rutier cu privire la aceste schimbări!

Adaugă lumini RGB

Fii lumina din noapte! Chiar dacă montezi lumini RBG sub motocicletă, la ghidon sau pe echipamentul de protecție, cu siguranță vei deveni numaidecât o senzație în rândul prietenilor tăi bikeri și nu numai! Cu atât mai mult, există diferite lumini ce oferă un plus de estetică motocicletei, dar care îmbunătățesc și vizibilitatea pe timp de noapte.

Personalizează toba de eșapament

Te plictisește țeava de eșapament a motocicletei tale și vrei să-i oferi un look modern și personalizat? Atunci schimb-o pe aceasta cu unele dintre cele mai interesante tobe de evacuare, astfel încât să atragi atenția celor din jur cu un design aparte, dar și datorită sunetului distins. Folosește produse de calitate pentru curățare, așadar toba ta de eșapament va străluci indiferent de vreme: fie aceasta însorită sau ploioasă.

Personalizarea accesoriilor și echipamentului de protecție

Preferi o motocicletă simplă, într-o singură culoare, însă vrei să ai un echipament personalizat? Atunci alege casca în culorile favorite sau chiar cu un design aparte, precum cele cu caractere din jocurile video, desene sau filme, cele cu graffiti etc sau chiar în nuanțe puternice, neon.

Asemeni căștii moto, poți opta pentru accesorii: genți, oglinzi, suport de telefon, diverse piese dar și restul echipamentului: jachetă, pantaloni, bocanci, în modelele și culorile preferate.

Motocicleta este cel mai important companion pentru traseele tale de zi cu zi din oraș, dar și pentru drumețiile și excursiile către munte, mare sau alte zone urbane și nu numai, așa că oferă-i acesteia personalitatea șoferului! Dacă vrei o motocicletă simplă sau cu stickere, într-o paletă cromatică bogată sau uni, cu accesorii atașate sau cu genți coburi prinse, atunci nu mai sta pe gânduri și creează-ți chiar acum designul perfect!

Foto: Lucas T./unsplash