Cum faci o mufă pentru căşti la noul iPhone7 – VIDEO

Întrucât noua versiune de iPhone lansată de Apple nu are o mufă pentru căşti, lucru ce i-a înfuriat pe unii, un youtuber, cu peste cinci milioane de fani, a înregistrat un presupus tutorial care i-a făcut pe mulţi să-şi distrugă gadgetul abia cumpărat.

Cu o bormaşină şi o menghină, noul iPhone7 capătă o mufă pentru căşti.

În clipul video postat pe canalul TechRax, credulii sunt sfătuiţi să rezolve această problemă folosind o bormaşină pentru a da telefonului iPhone 7 o gaură pentru căşti.

Mulţi utilizatori nu au stat prea mult pe gânduri şi i-au urmat sfatul, în timp ce comentarii de pe YoiTube care s-au prins de farsă i-au încurajat pe naivi şi cu alte sfaturi trăznite, printre care inclusiv să-şi fiarbp noul iPhone 7 timp de mai multe minute, pentru a finaliza corect operaţiunea.

“Un prieten mi-a spus că la el a funcţionat, dar iPhone-ul meu nu mai merge după ce am dat gaura pentru mufă. Am urmat întocmai instrucţiunile, am verificat şi gaura are exact 3,4 milimetri, deci nu am făcut nicio greşeală! Ce s-a întâmplat? La voi e la fel?”, comentează unul dintre păgubiţi, care nu a înţeles gafa făcută.

Într-o săptămână, clipul a adunat aproape 10.000.000 de vizualizări pe YouTube!

Dacă nu aţi avut răbdare să citiţi textul, reţineţi partea cea mai importantă – ATENŢIE: ESTE O FARSĂ! NU REPETAŢI CE VEDEŢI ÎN IMAGINI!

FOTO: Poravute Siriphiroon / Shutterstock.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS