Cum au fost făcute nominalizările On Air Music Awards 2014

Zoli Toth, Managing Partner, Star Management, a explicat că în lista nominalizaţilor On Air Music Awards se regăsesc artiştii care au avut activitate în perioada 1 februarie 2013 – 31 ianuarie 2014.

Răspunzând unor întrebări venite de la Toader Păun, realizatorul emisiunii ‘Clubul de Seară’ de la Europa FM, dar şi blogger oficial al acestei ediţii a On Air Music Awards, Zoli Toth a făcut lumină în ceea ce priveşte lista nominalizărilor.

‘Pentru a fi nominalizat la ON AIR MUSIC AWARDS trebuie să ai activitate în perioada anunţată în regulament (1 februarie 2013 – 31 ianuarie 2014) şi tu, ca artist sau casă de discuri, să înscrii piesa, clipul, proiectul muzical etc. Anul acesta sunt peste 200 de înscrieri la cele 21 de categorii, dintre cele mai diverse, de la folk la electro, rock alternativ şi jazz, proiecte de muzică clasică şi proiecte muzicale pentru copii. Cele peste 200 de înscrieri sunt mai multe decât a avut Eurovision-ul vreodată în istoria lui. Având în vedere că artistul se înscria sau casa de discuri îl înscria pe artist, cei care lipsesc, nume mari sau nume mici, fie nu au avut activitate în perioadă cerută, fie nu s-au înscris’, explică Zoli Toth, Managing Partner, Star Management.

On Air Music Awards îşi propune să premieze şi să aducă în atenţia unui public cât mai larg artişti şi realizări ale artiştilor din diverse genuri muzicale, de la pop la folk, de la clasic la hard rock şi heavy metal, de la dance la jazz, proiecte muzicale pentru copii şi proiecte de muzică clasică, muzică şi muzicieni români recunoscuţi peste hotare, precum şi organizatori de concerte.

Lista nominalizărilor On Air Music Awards 2014 cuprinde 21 de categorii. Câștigătorii vor fi desemnați în seara de 29 aprilie, la Sala Polivalentă, de 50 de electori, care vor vota independent.

Biletele, cu preţuri între 90 şi 200 RON, au fost puse deja în vânzare în reţelele Eventim şi Myticket.