Confidenţialitate

Cum a scos Voltaj toți corporatiștii din birouri și i-a ”transportat” la mare vineri, 14 iunie, la ora 14

Surpriza promisă vineri, 14 iunie, la ora 14:00, a fost una care a adus vara într-un complex de birouri din Nordul Bucureștiului, Oregon Park, locul unde se află și sediul Europa FM.

În ultimele 10 secunde înainte de ora 14:00, corporatiștii au lăsat tot și au venit în parcare unde au numărat, ca la Revelion, clipele rămase până la ora 14:00, acesta fiind motivul când trupa Voltaj s-a suit pe o barcă adusă în mijlocul paracării și a cântat live, în avanpremieră, imnul verii 2019. ”Las tot” este îndemnul pentru toți cei care vor să se elibereze de griji și probleme în această vară și sunt gata să petreacă o vară pe care să și-o amintească mult timp cu plăcere de aici înainte.

Single-ul se regășeste pe viitorul album al trupei, „Ca la 20 de ani”, ce urmează să fie lansat în cadrul unui concert la Sala Palatului, pe 27 noiembrie. „Las tot” este o colaborare între Voltaj și Metropolitan Records, studioul în care piesa a fost produsă și înregistrată.

Atmosfera estivală s-a simțit chiar și într-un mediu corporatist, sobru de regulă, unde toți cei prezenți au lăsat toate grijile și deadline-urile și au cântat alături de Voltaj, sincronoziați pe frecvențele Europa FM, unde s-a putut asculta imnul verii creat de Voltaj în avanpremieră, imediat după știrile de la ora 14:00.

În weekend, Voltaj urmează să lanseze oficial piesa și videoclipul, pentru care ultimele cadre s-au filmat chiar în parcarea din fața sediului Europa FM.

Până la întâlnirea de pe plaja dintre Venus și Saturn, Voltaj vine azi în Clubul de Weekend, alături de Toader Păun, pentru a face împreună cu tine playlistul pentru Europa FM Live pe Plajă 2019.FOTO: Marius Mantea