Cum a reacţionat Loredana când a primit cadourile de la Monica, Vlad şi George

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au fost impresionaţi de gestul tinerei din judeţul Buzău şi au decis să-i ofere înzecit suma pe care ea a returnat-o.

Emoţionată, Loredana s-a întâlnit în Săptămâna Mare cu Monica, Vlad şi George, care au ţinut să-i ofere personal banii promişi în direct în emisiunea Deşteptarea.

La doar 20 de ani, Loredana Neagu îşi creşte singură cei doi copii într-o casă extrem de mică. Totuşi ea găsit ca fiind corect să returneze un portofel cu 1000 lei atunci când l-a găsit pe stradă, gest considerat un exemplu de echipa Europa FM.

‘Sunt 14 persoane care trăiesc într-o casă în care plouă. Câştigă bani doar din ajutorul social şi muncind cu ziua’, povesteşte emoţionată Monica Anghel.

Când vine vorba de banii şi recompensele pe care le-a primit pentru gestul său, Loredana ştie exact ce are de făcut mai departe: ‘Lumea nu se aştepta ca o persoană ca mine, de etnie romă şi săracă să dea înapoi un portofel cu bani. Nu am făcut asta pentru recompense. Am primit ajutoare şi de la Primărie, dar şi de la oameni pe care nu îi cunosc. Banii îi strâng pentru copiii mei, vreau să meargă la şcoală. Eu am făcut doar 4 clase, iar acum îmi pare rău, poate dacă aş fi făcut şcoală aş fi trăit mai bine.’

Click aici pentru a reasculta discuţia matinalilor Europa FM cu Loredana