Cum a învățat-o socrul pe Valerie Ciolos să pună ceapă – VIDEO

Invitată într-o ediție specială a emisiunii Interviurile Europa FM de 8 martie, soția premierului Dacian Cioloș, Valerie, a comentat râzând declarația socrului său care a povestit în urmă cu câțiva ani „am învățat-o pe franțuzoaică să pună ceapă”.

„Da, așa este, dar nu pot să spun că sunt încă expert, pentru că am făcut doar două încercări și mai am de lucru până când învăț să o fac. Și aici e un savoir faire, e un obicei care a fost modelat de-a lungul timpului, e foarte codificat și de asta nu spun că încă știu să o fac. Nu m-am antrenat în ultimii ani și ar fi cazul să mă mai duc”, a mărturisit Valerie Cioloș.

Întrebată dacă s-a gândit să-și facă o grădină cu legume, având în vedere că e agronom de profesie și deține un mic teren aici, în România, soția premierului a răspuns, râzând:

„Deşi sunt agronom de formare, de fapt nu prea sunt… Nu am mână, parcă. De fiecare dată când am încercat să fac ceva mi s-au distrus culturile, dar mai încerc. Mai încerc”.

În primul său interviu acordat presei din România, Valerie Cioloș a afirmat că e „îndrăgostită de România” și își dorește să rămână în țară, chiar dacă provocările profesionale ale soțului său s-ar putea să o ducă și pe alte meleaguri.