Confidenţialitate

CSU Craiova o întâlnește pe AC Milan în Europa League

Super-meci pentru CSU Craiova în Europa League. Echipa olteană o va întâlni pe AC Milan, în turul al 3-lea preliminar – a decis vineri tragerea la sorți de la sediul UEFA din Elveția.

Deasemenea, Dinamo a nimerit o altă echipă foarte puternică din Spania – Athletic Bilbao. Amândouă vor juca mai întâi pe teren propriu, la 26 iulie, manșa a 2-a în deplasare fiind programată la 3 august.

Astra Giurgiu va lupta cu ucrainienii de la Olexandria dacă va trece în turul al 2-lea de azerii de la FK Zira, în fața cărora s-a impus cu 3-1, acasă, în prima confruntare. Și giurgiuvenii ar urma să evolueze mai întâi tot pe teren propriu.

Amintim, noul stadion din Craiova se afla încă în construcție și nu va fi gata până la partida cu AC Milan, așa încât oltenii vor trebui să aleagă o altă arenă pentru a o primi pe marea echipă italiană.

Să mai spunem că tot vineri s-au tras la sorți și meciurile din turul al 3-lea preliminar al Ligii Campionilor, în care FCSB îi va întâlni pe cehii de la Viktoria Plzen și campioana României, FC Viitorul joacă împotriva căștigătoarei dintre APOEL Nicosia și Dudelange din Luxemburg.