CSM București va lupta cu Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor

Handbalistele campioane ale Europei de la CSM București o vor întâlni pe Vardar Skopje din Macedonia, în semifinalele acestei ediții, a decis tragerea la sorți de marți. Va fi o reditare a Final Four-ului de anul trecut fiindcă în celălalt penultim act se vor înfrunta tot Buducnost Podgorica și ETO Gyor. Atunci, echipa muntenegreană la care evoluează Cristina Neagu a pierdut în fața unguroaicelor de la Gyor, care au jucat finala cu CSM la Budapesta. Turneul Final Four va avea loc acum la 6 și 7 mai, tot în capitala Ungariei. Față de sezonul precedent, Vardar Skopje are un alt antrenor – pe fosta mare internațională rusoaică Irina Dibirova.
Deasemenea, bucureștencele au schimbat 3 tehnicieni. După plecarea lui Kim Rasmussen a venit Jakob Vestergaard, apoi gruparea a fost preluată de Aurelian Roșca, iar acum pe bancă stă suedezul Per Johansson – sub comanda căruia s-a trecut de sferturi de echipa maghiare Ferencvaros.
Amintim, CSM o va avea din vară în lot și pe căpitanul naționalei României, Cristina Neagu, care își va încheia contractul cu Buducnost.

În fine, Vardar Skopje este singura care a fost în toate cele 4 ediții din Final Four, dar nu a jucat niciodată finala. Echipă macedoneană are în lot 11 handbaliste de naționalități diferite, față de doar 8 la campioana Europei și a României.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS