Croazierele, din ce în ce mai populare în rândul românilor – VIDEO

Croazierele câștigă teren rapid pe piața serviciilor de turism din România. Încă de la începutul lui 2020 s-au făcut rezervări pentru circuite până aproape de finalul anului. Cele mai populare croazire alese de români sunt cele în Marea Mediterană, după cum spune Mihai Grigoraş, general manager CruiseHub, într-un interviu pentru Europa FM.

CruiseHub este tour operator în România pentru vase de croazieră de la MSC, Norwegian Cruise Line, Sliversea și Carnival Cruise.

Chiar dacă croazirele pe Marea Mediterană par cele mai accesibile și populare, Mihai Grigoraş apreciază că ”în continuare va creşte segmentul croazierelor, în principal cel exotic, şi mă refer aici la Caraibe, pentru care românii au un apetit deosebit şi la fel şi pentru Insulele din Oceanul Indian – Mauritius, Madagascar, Sychelles, Reunion, chiar şi India”.

În jur de 1500 de euro preţul unei cabine duble pe un vas de croazieră care străbate Marea Medierană în 8 zile și 7 nopți. Dar ce intră în acest preț?

Mihai Grigoraş, general manager CruiseHub, spune că serviciile rivalizează cu cele din hotelurile de lux, acesta fiind motivul pentru care românii au început să se îndrepte tot mai mult către această formă de a-și petrece vacanța.

La bordul navelor de craozieră sunt inclusiv foarte multe zone de shopping cu preţuri de duty free, dar și spectacole incluse în prețul vacanței.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS