Criza noului coronavirus, pe agenda European Youth Event | AUDIO

Tinerii interesați de activitatea Parlamentului European au șansa, în această săptămână, să asiste la un eveniment transmis integral online, la care înalți oficiali europeni vorbesc despre munca lor și despre răspunsul european la criza provocată de coronavirus.

Printre cei care vor intra în dialog online se numără președintele legislativului, David Sassoli, și șefa Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde.

European Youth Event este o conferință care are loc din 2 în 2 ani, când tinerii sunt invitați la sediul Parlamentului European din Strasbourg pentru a se întâlni și de a face schimb de opinii cu experți, factori de decizie, activiști și formatori de opinie.

Anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus toate conferințele se țin în spațiul online, pe pagina de Facebook European Youth Event, iar tinerii sunt invitați să adreseze acolo întrebări.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Sonia Teodoriu

În 2020, cei mai mulți sunt interesați de felul în care este gestionată criza provocată de coronavirus la nivel european.

Vicepreședintele Parlamentului european, Katharina Barley, a explicat în cadrul unei sesiuni cea una dintre cele mai presante probleme este lupta împotriva știrilor false.

Puteți găsi aici programul complet și mai multe informații despre EYE online

Această ediție online urmărește să răspundă așteptărilor unui număr de peste 13.000 de tineri care s-au înscris la evenimentul din luna mai, dar și să permită participarea unui public mai larg. Până în prezent, activitățile s-au bucurat de peste 500.000 de vizualizări.

Activitățile sunt transmise în direct pe pagina de Facebook a EYE.

Până în prezent, conferințele European Youth Event de anul acesta au strâns peste 500.000 de vizualizări.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS