Confidenţialitate

Cristina Hurdubaia se alătură echipei Europa FM

Jurnalista Cristina Hurdubaia este, începând din această săptămână, membră a echipei Europa FM. Cristina Hurdubaia va realiza reportaje pentru emisiunea săptămânală Lumea Europa FM și pentru campania “Urmează-ți Visul“, difuzată în Deșteptarea.

„Faptele bune reprezintă cartea de vizită cea mai de preț a unui om. Faptele bune ne dau o stare de bine și ne fac mai buni. Faptele bune sunt peste tot, trebuie doar să le descoperim și, mai ales, trebuie să le înfăptuim. Și, nu în ultimul rând, să le înmulțim.

De aceea am ales un nou drum, Europa FM. Pentru că aici mi s-a oferit posibilitatea și de a face fapte bune și de a vă povesti despre oamenii frumoși care fac fapte bune”, mărturisește Cristina Hurdubaia.

Cristina Hurdubaia a fost reporter pe toate domeniile, redactor-șef la Ziua de Iași și Ziua de Constanța, editor-șef la Money.ro, jurnalist de investigații la Cotidianul și Jurnalul Național, reporter special la Realitatea TV și Money TV, reporter social la Ceasul Bun din Starea nației, a câștigat peste 20 de premii în jurnalism, de la investigații (Clubul Român de Presă) la reportaj (Corpul Păcii al SUA) și la civism (Gala Societății Civile), colaborează cu ARTE TV Germania într-o serie de documentare despre România, este fondator și coordonator al acțiunii sociale ”Copacul cu fapte bune”, ambasador al Pilonului European al Drepturilor Sociale în România și fondator și organizator al festivalului internațional de film documentar ”Culese din Balkani”.