Cristian Ţopescu: Luni au lipsit surprizele la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci (AUDIO)

În lipsa unor rezultate surprinzătoare, luni, jurnaliştii de la Soci s-au concentrat asupra primilor sportivi surprinşi cu substanţe interzise.

Schioarea Ania Monica Germaine Caill a încheiat, luni, pe locul 22 proba de combinată nordică la schi alpin, iar sportiva germană Maria Hoefl-Riesch a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

Deşi Comitetul Internaţional OIimpic a anunţat înaintea Jocurilor Olimpice de la Soci că vor fi 2.453 de teste antidoping, cu 14 la sută mai multe decât la ediţia de acum patru ani, unii sportivi şi-au încercat norocul. Doi sportivi ruși și un lituanian au fost suspendaţi de la JO 2014 ca urmare a unor controale antidoping pozitive, efectuate cu câteva săptămâni înainte de debutul Jocurilor Olimpice de la Soci.

Cristian Ţopescu este prezent în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, în direct la Europa FM pentru a comenta ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Atât în ‘Deșteptarea’ cât şi în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ veţi putea asculta comentariul celei mai avizate voci din sportul românesc.