Cristian Ţopescu, impresionat de weekendul olimpic (AUDIO)

Cristian Ţopescu a comentat în emisiunea ‘O dimineaţă de milioane’, de duminică, probele spectaculoase de sâmbătă, unde sportivii au rezervat multe surprize celor care urmăresc Jocurile Olimpice de la Soci.

Sâmbătă, După 2-2 la finalul timpului regulamentar, americanii s-au impus la hochei la loviturile de departajare, scor 4-3, în faţa ruşilor. În urma acestui rezultat, echipa SUA e aproape calificată în semifinale, acolo unde merg primele clasate din grupe şi cea mai bună după locul 2.

Sportivele suedeze Ida Ingemarsdotter, Emma Wiken, Anna Haag şi Charlotte Kalla au câştigat, sâmbătă, proba de ştafetă 4×5 kilometri feminin din cadrul concursului de schi fond de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

Ce alte competiţii i-au mai atras atenţia comentatorului sportiv Cristian Ţopescu, aflaţi dând click pe butonul play din partea stângă a paginii.

Cristian Ţopescu este prezent în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, în direct la Europa FM pentru a comenta ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Atât în ‘Deșteptarea’ cât şi în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ veţi putea asculta comentariul celei mai avizate voci din sportul românesc.