Cristian Ţopescu: ‘Barometrul fanteziei este publicul’ (AUDIO)

Cristian Ţopescu este prezent în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, în direct la Europa FM pentru a comenta ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Patinatorul român Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 23, vineri seară, în proba masculină din cadrul concursului de patinaj artistic de la Jocurile Olimpice de la Soci, câştigată de japonezul Yuzuru Hanyu. După programul de vineri, weekendul a rezervat iubitorilor sporturilor de iarnă noi surprize pe gheaţă. Cei mai buni sunt americani, ruşii şi canadienii, după cum a observat Cristian Ţopescu la Europa FM.

Cristian Ţopescu a apreciat că ceea ce contează la programele de patinaj artistic este fantezia sportivilor. ‘Fantezia a devenit un atribut preţios. Barometrul fanteziei este publicul’, a spus comentatorul sportiv, luni, în ‘Deşteptarea’.

Cristian Ţopescu este prezent în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, în direct la Europa FM pentru a comenta ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Atât în ‘Deșteptarea’ cât şi în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ veţi putea asculta comentariul celei mai avizate voci din sportul românesc.