Cristian Țopescu aduce în matinalul Europa FM Jocurile Olimpice de la Soci

În fiecare zi, în emisiunile ‘Deșteptarea’ si ‘O dimineață de milioane’, puteți afla ce se întâmplă la Soci din comentariul celei mai mai avizate voci din presa românească, Cristian Ţopescu.

Cristian Ţopescu va comenta în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Atât în ‘Deșteptarea’, cât şi în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, veţi putea asculta, în direct, comentariul celei mai avizate voci din sportul românesc.

România a obţinut la Jocurile Olimpice de iarnă o singură medalie de bronz în istoria participărilor sale, prin echipajul de bob două persoane format din Ion Panţuru şi Nicolae Neagoe, la ediţia din 1968 de la Grenoble (Franţa), în rest cele mai bune performanţe fiind trei clasări pe poziţia a patra.

Cristian Ţopescu va urmări pentru Europa FM atât evoluţia sportivilor români, cât şi a celor participanţi la cea mai importantă competiţie sportivă. În fiecare zi, atât Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, cât şi matinala Ana-Maria Tatu, din fiecare weekend, vor avea grijă să vă ţină la curent cu desfăşurarea probelor sportive şi a discuţiilor de culise pe care le naşte această ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci a avut loc vineri, iar competiţiile sunt programate în perioada 7-23 februarie.

Delegaţia României are în componenţă 24 de sportivi, cu patru mai puţin decât la cea precedentă de la Vancouver, obiectivul fiind o clasare în primele zece locuri la una dintre cele opt discipline la care participă românii.