Cristian Ţopescu a comentat în ‘Deşteptarea’ participarea sportivilor români la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci

Cristian Ţopescu a comentat vineri, la Europa FM, evoluţiile sportivilor români la Soci.

Cornel Puchianu a ocupat, joi, locul 60 în proba de biatlon 20 kilometri individual, câştigată de francezul Martin Fourcade. Tot joi, Timea Sara s-a clasat pe locul 62 în proba de schi fond 10 kilometri clasic. Patinatorul Zoltan Kelemen s-a calificat de pe ultimul loc în finala probei masculine de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, după ce a încheiat programul scurt pe locul 24 din 30 de sportivi

Schiorul român Paul Constantin Pepene s-a clasat, vineri, pe locul 62 în proba de 15 kilometri clasic din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, concurs în care elveţianul Dario Cologna a obţinut titlul olimpic, informează site-ul oficial al competiţiei.

Cum se văd rezultatele de până acum ale românilor şi care sunt speranţele delegaţiei noastre olimpice la medalii, aflaţi din comentariul lui Cristian Ţopescu din emisiunea ‘Deşteptarea’.

Cristian Ţopescu este prezent în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, în direct la Europa FM pentru a comenta ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Atât în ‘Deșteptarea’ cât şi în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ veţi putea asculta comentariul celei mai avizate voci din sportul românesc.