Cristian Ţopescu a aflat cum se mobilizează ruşii pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci (AUDIO)

Luni, Cristian Ţopescu a comentat, în exclusiviate pentru Europa FM, evoluţiile sportivilor de la Soci.

Cristian Ţopescu, cea mai avizată voce sportivă, comentează în fiecare dimineaţă rezultatele şi culisele Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci.

Luni, în emisiunea ‘Deşteptarea’, Cristian Ţopescu a trecut în revistă rezultatele din weekend şi a remarcat surprizele pe care le-au rezervat primele competiţii de la Soci.

Polonezul Kamil Stoch a câştigat, duminică, medalia de aur în proba de sărituri cu schiurile de pe trambulina normală de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. Surpriza a venit de la elveţianul Simon Ammann, cvadruplu campion olimpic şi deţinător al titlului, care s-a clasat pe locul 17.

Sportiva canadiană Justine Dufour-Lapointe a câştigat, sâmbătă, titlul olimpic la freestyle – schi acrobatic pe teren accidentat, devansând-o pe podium pe sora sa, Chloe.

În finalul comentariului său de la Europa FM, Cristian Ţopescu a vorbit şi despre credinţa ruşilor, care circulă sub formă de banc pe Internet: ‘Când ai noştri joacă bine, câştigă. Când joacă prost, ies pe locul doi. Când joacă groaznic, se clasează pe locul trei’

Cristian Ţopescu va comenta în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Atât în ‘Deșteptarea’, cât şi în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, veţi putea asculta, în direct, comentariul celei mai avizate voci din sportul românesc.