Costume, rochii şi bijuterii ale cantaretei Madonna, la licitatie

Obiectele au fost purtate de vedeta în filme precum ‘Evita’ şi ‘A League of Their Own’, dar şi în videoclipul piesei ‘Material Girl’

Licitația va fi organizată luna viitoare. Se va desfăşura online şi se va întinde pe durata a două zile, în perioada 7-8 noiembrie.

Cele 140 de obiecte care au legătură cu viaţa şi cariera cântăreţei Madonna ar putea genera împreună încasări de peste 500.000 de dolari.

Printre loturile cele mai importante se află rochia de seară fără bretele, o capă din nurcă şi bijuteriile pe care Madonna le-a purtat în videoclipul piesei ‘Material Girl’ şi care ar putea fi vândute cu peste 70.000 de dolari.

La această licitaţie vor mai fi puse în vânzare rochia pe care Madonna a purtat-o atunci când a interpretat-o pe Eva Peron, în musicalul ‘Evita’, echipamentul şi mănuşa de baseball purtate de vedeta americană în filmul ‘Liga feminină de baseball’, dar şi salopeta, blana de nurcă şi pălăria de cowboy cu care a apărut în videoclipul piesei ‘Music’.

Licitat va fi și documentul prin care cuplul a solicitat divorţul, în 1987.

Iar rochia de mireasă, voalul şi pantofii purtaţi de Madonna în ziua în care s-a căsătorit cu actorul Sean Penn, în 1985, în California, ar putea să fie vândută cu 60.000 de dolari.

Colecţia de obiecte care au aparţinut Madonnei, despre care specialiştii spun că va atrage un număr mare de colecţionari, muzee şi investitori, reprezintă doar o parte a licitaţiei. Vor mai fi propuse spre vânzare peste 700 de loturi de la 40 de artişti, precum cântăreţele pop Katy Perry, Beyonce, Lady Gaga şi starul western Naomi Judd.