Costel Galca este noul antrenor al Stelei

El va avea ca obiectiv calificarea in grupele Champions League si un nou titlu in Liga Intai.

Succesorul lui Laurentiu Reghecampf s-a intilnit astazi cu Gigi Becali la penitenciarul Poarta Alba si s-a inteles cu patronul campioanei din Liga Intai pentru un contract pe doi ani.

Fostul jucator al Stelei, acum in virsta de 42 de ani, a mai pregatit in cariera sa de antrenor nationala de juniori sub 17 ani, precum si echipa secunda a spaniolilor de la Almeria. El va veni in Ghencea cu secundul cu care a colaborat si la reprezentativa Under 17, Dumitru Uzunea, si va avea ca obiective calificarea in grupele Champions League si un nou titlu in Liga Intai.

Ca fotbalist, Costel Galca a jucat cinci sezoane la Steaua, pentru care a marcat 24 de goluri. A evoluat timp de un deceniu in Spania iar alaturi de echipa nationala a participat la patru turnee finale, atit la Cupa Mondiala cit si la Campionatul European.

Mai multe despre schimbarea de antrenor de la Steaua puteti afla luni seara la Europa FM de la presedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argaseala, invitatul lui Ovidiu Ioanitoaia in emisiunea Tribuna Zero.