Confidenţialitate

Corul de copii din Iași concertează în fața unui centru de vaccinare

Corul de Copii ai Municipiului Iași concertează duminică la ora 14 în fața Casei de Cultură a Studenților, unde este un centru de vaccinare. Micuții artiștii se alătură astfel campaniei care încurajează imunizarea împotriva Covid-19 și vor interpreta melodii din filme românești.

În fața centrului de vaccinare de la Casa de Cultură a studenților din Iași au fost recitaluri de poezie și spectacole de teatru în ultimele două zile în cadrul campaniei „Ne vaccinăm, bucurându-ne de artă”.

A venit rândul Corului de copii a municipiului Iași, care sunt emoționați de reîntâlnirea cu publicul explică dirijoarea Raluca Zaharia:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Am pregătit un program foarte frumos: mai multe fragmente din filmele românești foarte cunoscute, de la Veronica la Liceenii. Într-adevăr abia așteptăm să ne revedem cu publicul nostru ieșean.

 

Cum s-au pregătit membrii corului de copii pentru reîntâlnirea cu publicul?

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Repetițiile s-au desfășurat într-un cadru restrâns, dar am încercat în activitatea noastră să îi aduc puțin în normalitate atât cât a fost posibil, deși am purtat măști, ne-am dezinfectat și am păstrat distanța dintre noi. Simplul fapt că au avut ocazia copii să mai socializeze chiar dacă stătea fiecare pe scăunelul lui la distanță, prin cântecele noastre, prin voioșia care se creează la repetiții, am putut să le aducem un pic din aceea normalitate.

Accesul la evenimentele din fața centrului de vaccinare de la Casa de Cultură a Studenților din Iași este gratuit.

Sursa foto: pagina de Facebook a Corului de Copii a Municipiului Iași