Confidenţialitate

Coroane de flori, la Ambasada României de la Chișinău, în memoria victimelor tragediei de la Piatra Neamț

Primarul municipiului Chişinău, Ion Ceban, a depus, duminică, o coroană de flori la sediul Ambasadei României din Republica Moldova în semn de omagiu faţă de victimele incendiului produs sâmbătă seară la Secţia de anestezie şi terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Neamţ.

Însoţit de soţia sa, Ion Ceban a aprins, de asemenea, mai multe candele pentru victimele din judeţul Neamţ, transmiţând în numele locuitorilor din Chişinău condoleanţe familiilor îndoliate.

”O mare tragedie s-a produs, ieri, în secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț, unde mai mulți pacienți bolnavi de Covid-19 și-au pierdut viața în urma unui incendiu.
Din numele locuitorilor municipiului Chișinău aduc sincere condoleanțe familiilor, compasiune și susținere pentru toți locuitorii județului și primarului din Piatra Neamț, Andrei Carabelea.
Urez multă sănătate celorlalte persoane, printre care un medic, care au suferit arsuri și sunt în stare gravă.
Este o perioadă de grea încercare pentru toată omenirea și știu cât este de complicat pentru toate autoritățile să facă față situației actuale de criză”, a comentat edilul pe pagina personală de Facebook.