Cornel Ilie vorbeşte vineri, în exclusivitate în Deşteptarea, despre show-ul “Autoportrete”

Solistul trupei VUNK se va afla vineri în studioul Europa FM alături de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, după ora 9.00.

Vineri, în emisiunea Deşteptarea, Cornel Ilie va povesti în exclusivitate la Europa FM despre pregătirile pentru unul dintre cele mai impresionante spectacole ale anului: ‘Autoportrete‘.

Trupa Vunk va susţine sâmbătă, pe 10 mai, un concert în gradina Promenada Mall, din Bucureşti, iar Cornel Ilie spune că spectatorii vor asculta hiturile trupei într-o orchestraţie care le va arăta o cu totul altă faţă, cu care publicul nu se va mai întâlni niciodată.

Spectacolul, numit ‘Autoportrete‘, este primul concert acustic din cariera trupei Vunk şi este deja sold out.

Pe o scenă 360 grade, cu ajutorul căreia spectatorii pot vedea show-ul din orice punct, aplasată deasupra Bucureştiului, în mijlocul grădinii Promenada Mall, cu un cvartet dirijat de compozitorul George Natsis, cu Chuck Hubbard – singurul interpret de banjo din România, dar şi cu participarea la pian a lui Bobby Stoica, ‘Autoportrete‘ va fi unul dintre cele mai spectaculoase concerte pe care le-a susţinut vreodată Vunk.

Despre pregătirile pentru aceste spectacol, dar şi despre câteva dintre surprizele la care vă puteţi aştepta, aflaţi vineri, după ora 9, în exclusivitate în Deşteptarea direct de la Cornel Ilie, solistul Vunk.