Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru & Stela Enache – duminică, 1 decembrie, la Europa FM

Duminică, 1 decembrie, ascultați o ediție specială a emisiunii ‘O dimineață de Milioane’, cu Ana Maria Tatu. Invitate sunt interpretele Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru & Stela Enache. Pătrundem în lumea muzicii românești de ieri și de azi.

‘Covorul Roșu’ Europa FM duce, duminică …pe Strada Speranței!

‘Sunt invitată la nunți de către părinți…dar se distrează mai tare mirii și prietenii lor tineri! În mintea mea, eu am 16 ani și refuz să îmbătrânesc’ spune Corina Chiriac. Interpreta vine, de Ziua Națională, în emisiunea ‘O dimineață de Milioane’ .

Este extrem de populară în rândul tinerilor. Atmsofera din cluburi se încinge când este invitată și Corina Chiriac, o artistă care nu se sfiește să iasă cu prietenii la cumpărături, să stea cu fanii la o cafea…

Trecem de la ‘Strada speranței’ la ‘Inimă nu fi de piatră’, și ajungem până la ‘Dragostea-i un bob de rouă’. Corina Chiriac mărturisește că își dorește o vacanță pentru a-și scrie memoriile.

Cel mai recent album al său, ‘Rochia de mireasă’, reunește 15 cântece pe versuri scrise chiar de artistă, melodii pline de energie.

Revenim acum la discuția noastră – pe ‘Covorul Roșu EuropaFM’, alături de Corina Chiriac – AUDIO 1.

Pe ‘Covorul Roșu’ Europa FM sosește duminică, 1 decembrie, Mirabela Dauer! De Ziua Națională, artista ne urează să fim alături de prietenii..care ne merită.

Mirabela Dauer ne-a spus că marea sa bucurie este să se întâlnească, la concerte, cu sute de tineri care vin să o asculte, să-i pună întrebări și să-i spună că iubesc melodiile sale.

Se bucură de mare succes, în continuare, hituri mai vechi -precum ‘Te-așatept să vii’ , ‘Morărița’ sau ‘Ioane, Ioane’ – mai ales în concertele susținute în alte țări.

Mirabela Dauer va lansa la începutul lui 2014 un nou album, de cover-uri, în limba română dar și în italiană și spaniolă. Îi spunem ‘La mulți ani’ Mirabelei Dauer și bun venit la EuropaFM – AUDIO 2.

De Ziua Națională, pe ‘Covorul Roșu’ Europa FM vine interpreta Stela Enache, cunoscută pentru melodiile interpretate alături de Florin Bogardo, dar mai ales pentru hituri precum ‘Ani de liceu’ și ‘Extemporal la dirigenție’ .

‘Am fost departe de țară timp de 40 de ani, plecată în turnee. Nu am părăsit niciodată România’ spune Stela Enache, care ar vrea să vadă tot mai mulți tineri care să poarte costumul național, chiar și în orașele mari…măcar la petreceri – AUDIO 3.

‘Este uluitor că tinerii îmi cer să-mi remixeze câte o piesă’, spune Margareta Pâslaru, invitată în emisiunea ‘O dimineață de Milioane’, duminică, 1 decembrie.

A lansat recent Cd-ul ‘Margareta 70’ și cartea ‘Eu și timpul’. A împlinit 55 de ani de carieră și 70 de viață și, indiferent de locul în care apare, creează o atmosferă specială. Îi spunem bun venit și ‘La mulți ani’ Margaretei Pâslaru, invitata noastră pe ‘Covorul Roșu’ Europa FM – AUDIO 4.