Copilăria lui Adrian Despot, povestită chiar de el – VIDEO

De Ziua Copilului, Adrian Despot a venit în studioul Europa FM şi a povestit care erau nebuniile pe care le făcea atunci când era mic, ce jocuri i-au marcat copilăria, dar şi ce îi plăcea să mănânce.

„Eram la Felnac, la bunici, şi părinţii mă obligau să mă culc la prânz. Din fericire, dormitorul era chiar în stradă. După ce ei erau convinşi că eu m-am culcat, ieşeam afară pe geam şi mă întorceam după o oră, o oră şi un pic, mă băgam în pat şi ieşeam prin sufragerie”, a mărturisit artistul.

„La Arad era mania cu cornetele. Găsisem o clădire abandonată de vreo 2-3 etaje şi acolo ne jucam cu cornetele. Era bestial, şi acum aş face lucrul ăsta”, şi-a amintit Adrian Despot.

„Mâncarea preferată din copilărie era micul dejun. Micul dejun însemna Doboş. Doboşul este un tort care se face: blat, ciocolată, blat ciocolată, blat ciocolată. Doboş cu cârnaţi. Cârnaţi din ăia picanţi de Arad, gen semi-ungureşti. Şi cu suc de soc. Sucul de soc care era cu atât mai bun cu cât începea să fermenteze puţin. Atunci era în cea mai bună formă a lui”, a explicat acesta.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS