Confidenţialitate

Coolinaria: Rețeta de pizza cu ananas și Mozzarella Delaco | VIDEO

“La blat nu mă pricep, așa că am rugat un prieten să îmi facă, altfel aș fi cumpărat congelat.

Am făcut sosul de roșii la blender, din roșii întregi la conservă și am pus în el busuioc, oregano și un praf de nucșoară, dar așa, un vârf de cuțit.

Am pus un strat generos de Mozzarella Delaco rasă pe răzătoarea mare, asta o face să rămână, cumva, pufoasă față de situația în care o pui felii.

Peste mozzarella am pus ananas din compot (rondelele acelea conservate) tăiat cubulețe, peperoncino, ardei iute mic, uscat și mărunțit și piept de porc afumat, luat din Obor, pe post de guanciale băștinaș.

Pentru mine, combinația asta de dulce, acrișor, iute și afumat este divină!

Pentru pizza asta se potrivește un blat ceva mai gros, iar la mozzarella să nu vă zgârciți!” a povestit Luca Pastia, în direct, în Deșteptarea.

Rețeta completă cu care nu poți da greș poate fi găsită și pe site-ul www.delaco.ro, dar și pe canalul de YouTube Delaco Romania.

Rețeta din Deșteptarea este prezentată de Mozzarella Delaco.

Mozzarella Delaco este făcută special pentru preparate calde. Brânză mozzarella maturată e apropiată ca textură de binecunoscutul cașcaval. O recomandăm în special pentru sendvișuri, paste, lasagna și bineînțeles, pizza. Datorită texturii sale mai ferme, se lucrează foarte bine cu ea în bucătărie: se taie și se răzuie ușor, iar în final se topește apetisant peste gustările pregătite.