Confidenţialitate

Coolinaria: Rețetă de conopidă gratinată cu Mozzarella Delaco | VIDEO

Rețetă de conopidă gratinată:

Desfaci conopida în buchețele pe care le opărești două minute. Le scurgi bine de apă și le așezi pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Stropești cu puțin ulei de măsline și le pudrezi cu boia iute, chimion, sare și piper.

Dai la cuptor, la 180 de grade, până când se rumenește conopida.

Când e destul de rumenă o scoți și o așezi într-un vas mai adânc și o acoperi cu mozzarella Delaco rasă din belșug.

Vâri din nou conopida la cuptor până ce se topește și se rumenește ușor și mozzarella și, aia e!

Dacă nu ai probleme cu kilogramele, poți să trântești și un sos bechamel înainte de a acoperi conopida cu mozzarella, dar caloriile vor sări în aer!

https://www.facebook.com/europafmromania/videos/977219596090879/?__cft__[0]=AZXJYynuRyPs69UPPXhZzxGuPDc2v2Jf45UOQ60WmSlBvsdFNzpEOIurprqa2Dg67KeCQDAX2suMyyM_-lKSw5AFnrZd0P9AFvUs1lII9lpUStLCDi-n2ictdYiG80KlfKfWuDFHhEy75kn4RgovgFWUNJWclFp0ljanyG19E27L9F5mPyBhwJZkIw3qDssIDJFsIKOm8ct7AFv1BcKSfLrU-w11UcXhpgyI2T41aDc8vA&__tn__=%2CO%2CP-R

Delaco organizează concursul online “Mare Brânză, Mare Gust, Mare Distracție în bucătărie” se desfășoară în perioada 8 octombrie – 4 noiembrie, pe Facebook și Instagram.

Este un  concurs cu premii pentru și mai multe mese pregătite în familie.

Tot ce trebuie să faceți este să gătiți un preparat cu Delaco Mozzarella Gourmet și să va înscrieti în concurs. Mai multe detalii pe delaco.ro/mozzarella.

Rețeta din Deșteptarea este prezentată de Mozzarella Delaco.

Mozzarella Delaco este făcută special pentru preparate calde. Brânză mozzarella maturată e apropiată ca textură de binecunoscutul cașcaval. O recomandăm în special pentru sendvișuri, paste, lasagna și bineînțeles, pizza. Datorită texturii sale mai ferme, se lucrează foarte bine cu ea în bucătărie: se taie și se răzuie ușor, iar în final se topește apetisant peste gustările pregătite.