Confidenţialitate

Coolinaria: Pancakes verzi cu brânză calcică Toni Junior de la Delaco | AUDIO

Diminețile de weekend sunt mereu mai liniștite și cu mai mult timp pentru noi și cei dragi, în special pentru cei mici, pe care vrem să-i bucurăm cu orice preț. Ce bucurie e mai potrivită decât un mic dejun haios, dar și sănătos?

La CoolinariaVlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă de pancakes cu spanac și brânză calcică Delaco, frecată cu puțină miere și fructe proaspete.

Ingrediente:

  • 2 banane coapte
  • 60 grame spanac
  • 1 ou
  • 120 grame făină (sau fulgi de ovăz)
  • 125 mililitri lapte
  • 1 linguriță ulei de cocoș
  • 200 grame brânză calcică Delaco Toni Junior
  • miere
  • fructe

Punem într-un blender bananele, frunzele de spanac spălate, oul, făina și laptele. Amestecăm 2-3 minute, până la omogenizare. La final, obținem o compoziție verde densă, ca de smoothie.

Încingem o tigaie și turnăm o cantitate mică de aluat (depinde cât de mari vrem să le facem). De reținut că nu se vor umfla.

Când încep să se formeze bule, întoarcem cu o spatulă pancake-ul (1-2 minute). Continuăm până terminăm toată compoziția.

Sfărâmăm brânza calcică cu o furculița și o amestecăm cu o linguriță de miere, după gust.

Acoperim fiecare pancake cu amestecul de brânză și ornăm cu fructe proaspete, jucându-ne pentru a crea diverse figurine: floricele, fluturași, ursuleți etc.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.