Confidenţialitate


Coolinaria: Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco | AUDIO


Coolinaria: Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco | AUDIO

La Coolinaria, Vlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă delicioasă de Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco.

Blat

• 200 g biscuiți
• 70 g unt

Crema

• 250 g MascarponeChoco Delaco (1 cutie)
• 250 ml frișcă lichidă
• 50 g zahăr pudră

Glazură

• 200 g ciocolată cu lapte
• 150 ml frișcă lichidă

Blat:

Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit.

Crema:

Se mixează toate ingredientele împreună până se obține o compoziție stabilă.

Glazură:

Se încălzește frișca și se toarnă peste ciocolată. Se lasă cinci minute, apoi se amestecă. Desertul se montează în pahare de diferite forme. Ornează cu fructe proaspete și lasă desertul la frigider pentru aproximativ o oră.

Rețetă recomandată de #Arts_and_tarts

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ultimele stiri
AFM suspendă toate programele de finanțare până la instalarea noului Guvern. Este suspendat și programul Rabla pentru persoane…

Primul caz de variola ovinei a fost confirmat în România. Aproape 500 de oi au fost deja sacrificate…

România în Direct, Cap la Cap cu Cristian Tudor Popescu. L-a „făcut” PSD pe Nicușor Dan?

ANM: Caniculă și disconfort termic ridicat în sudul și sud-vestul țării. Maximele vor atinge 36 de grade Celsius…

Celulă de criză la Ministerul Afacerilor Externe privind conflictul militar Israel-Iran. Trei grupuri de pelerini au ajuns în…

Protest în școli și universități. Sindicaliștii sunt nemulțumiți de posibilitatea scăderii veniturilor. Ministrul Educației susține că unele măsuri…

Top 5 orașe din Columbia pe care trebuie să le vizitezi în vacanța ta (P)

De ce e important să alegi o pereche de ochelari de soare de calitate? (P)

Cancerul esofagian: cauze, manifestări și tratament (P)

Negocieri pentru viitorul Guvern. UDMR va pierde Ministerul Finanțelor, anunță actualul ministru Tanczos Barna | AUDIO