Confidenţialitate

Coolinaria: Cheese sticks cu cașcaval Delaco Junior | AUDIO

La Coolinaria, Vlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă delicioasă de cheese sticks cu cașcaval Delaco Junior.

Pentru că tot vine weekendul și avem mai mult timp la dispoziție, iată o rețeta sănătoasă de cheese sticks la cuptor cu cașcaval Delaco Junior, ideal pentru cei mici datorită conținutului scăzut de sare față de un cașcaval obișnuit.

Ingrediente

  • 250 g cașcaval Delaco Junior
  • 200 g pesmet
  • 5 linguri făină
  • 1 ou și un albuș
  • 2 linguri apă
  • piper, oregano, busuioc uscat

Instrucțiuni

Tăiem cașcavalul în felii groase. Feliile le tăiem apoi în două jumătăți, pe lung, pentru a obține niște bastonașe de cașcaval.
Așezăm cașcavalul pe o farfurie cu folie de aluminiu deasupra și lăsăm la congelator pentru o oră.

Pregătim pane-ul, amestecând într-un castron oul, albusul și apă. Într-ul alt bol adăugăm pesmetul, oregano, piper și busuiocul și amestecăm. În al treilea bol adăugăm făină.

Scoatem cașcavalul din congelator și apoi pregătim o tavă cu hârtie de copt. Pe rând, trecem fiecare bucată de cașcaval prin făină, apoi prin ou, apoi prin pesmet și repetăm încă o dată ultimele două etape (ou, pesmet). Așezăm bucățile pe tava pregătită.

Lăsăm la congelator bețișoarele de cașcaval pane pentru încă două ore. Preîncălzim cuptorul la 200 grade C. Scoatem tava din congelator și stropim bețișoarele cu puțin ulei de măsline. Le introducem la cuptor și le lăsăm 7-8 minute, până când cașcavalul se topește. Se mănâncă direct de la cuptor, alături de sos de roșii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.