Coolinaria: Ardeii kapia de-i iubeşti, cu migală îi găteşti! (P)

Azi dimineaţă în Deşteptarea, Luca a stimulat imaginaţia culinară a colegilor Vlad & Zaf, dar şi pe a ascultătorilor, cu o reţetă de supă –cremă de ardei copţi, o trufanda de savurat pe îndelete oricând ţi se face poftă de ardei, fie kapia, graşi sau iuţi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dacă vreţi să descoperiţi gustul inconfundabil al legumelor şi fructelor româneşti, ideale pentru reţete gustoase de vară, Mega Image este soluţia perfectă.

Sub brandul Gusturi Româneşti de la Gospodari, lansat în 2013, Mega Image colaborează cu fermieri locali care îşi desfasoară activitatea în diverse localităţi din vecinătatea Bucureştiului.
Legumele produse în Solarii: roşii, castraveţi, ardei bianca, ardei kapia, salată, vinete, au la bază seminţe atent selecţionate de către specialiştii în agricultură ai Mega Image.

Fiecare etapă a procesului de cultivare este urmarită îndeaproape de specialişti şi supusă testelor de calitate, pentru a livra zi de zi clienţilor, din solarii direct la raft, produse de încredere, proaspete, şi cu gustul de odinioară, de la ţară.

Mai multe detalii găsiţi pe mega-image.ro