Confidenţialitate

Concursul de fotografie “National Geographic Kids” şi-a desemnat câştigătorii – GALERIE FOTO

Revista National Geographic Kids a organizat, anul trecut, un concurs de fotografie dedicat celor mici. Acesta a atras peste 18.000 de înscrieri din întreaga lume, iar rezultatele au fost făcute publice.

Participanţii şi-au putut înscrie fotografiile în cele patru categorii ale competiţiei: “Animale fantastice”, “Îndrăzneşte să explorezi”, “Ciudat, dar adevărat” şi “Vacanţă sălbatică”. 

Marele premiu a fost câştigat de Senne Mensink, în vârstă de 13 ani, din Olanda, cu o fotografie ce înfăţişează o lăcustă în timp ce mănână o frunză.

National Geographic Kids concurs foto (2)

Pe lângă marele premiu, National Geographic a mai premiat şi alte fotografii imortalizate de cei mici. Câştigătorul desemnat al Statelor Unite este Logan Wagner, de 12 ani, cu o fotografie realizată pe podul “Mile High Swinging”, din Carolina de Nord.

National Geographic Kids concurs foto (10)

La categoria “Ciudat, dar adevărat”, premiul pe Statele Unite a fost luat de Chase Rodi, în vârstă de 13 ani, cu o fotografie a băilor termale din parcul Yellowstone.

National Geographic Kids concurs foto (6)

Câştigătorul mondial, la aceeaşi categorie, a fost Tadhg Verdier, din Irlanda, în vârstă de 11 ani, cu o fotografie ce o înfăţişează pe sora lui, îngropată în pietriş.

National Geographic Kids concurs foto (13)

Locul al doilea i-a fost oferit lui Madison Bell, în vârstă de 13 ani, pentru fotografia în care a captat un avion care tocmai trece prin faţa Lunii.

National Geographic Kids concurs foto (11)

Locul întâi la categoria “Animale fantastice”  a fost obţinut de Kathryn Kovacic, în vârstă de 9 ani, din Georgia, pentru fotografia sa cu un şarpe de copac.

National Geographic Kids concurs foto (7)

Locul al doilea a fost obţinut de Julij Kopilović, în vârstă de 8 ani, din Slovenia, cu o fotografie a unei iguane din Bali.

National Geographic Kids concurs foto (12)

Premiul pe Statele Unite a fost obţinut de Anna Henderson, în vârstă de 12 ani, din Michigan şi a sa fotografie cu o călugăriţă.

National Geographic Kids concurs foto (3)

La categoria “Îndrăzneşte să explorezi”, primul loc l-a primit Radostina Georgieva, în vârstă de 8 ani, din Bulgaria, cu o poză dintr-o peşteră.

National Geographic Kids concurs foto (14)

Locul al doilea l-a primit Emily Crofoot, din SUA, de 12 ani.

National Geographic Kids concurs foto (5)

Tot la această categorie s-a acordat şi un premiu internaţional, pentru Josephine Jennifer Tjahjadie, în vârstă de 11 ani, din Indonezia, pentru o fotografia sa realizată pe un lac din aceeaşi ţară.

National Geographic Kids concurs foto (4)

La categoria “Vacanţă sălbătică”, premiul internaţional a fost obţinut de Zhixuan Wu, de 12 ani, din China.

National Geographic Kids concurs foto (1)

Locul întâi pe Statele Unite i-a fost oferit lui Henry Downing, pentru o imagine cu un balon, de la un carnaval din Albuquerqe.

National Geographic Kids concurs foto (9)

Locul al doilea, a fost obţinut de către Madison Bell, 8 ani, pentru fotografia sa cu un surfer.

National Geographic Kids concurs foto (8)