Confidenţialitate

Concurs | Câștigă cartea “Împreună”, oferită de PaginadePsihologie.ro

Participă la concursul de pe europafm.ro pentru a câștiga cartea ”Împreună”, de Vivek Murthy, de la PaginadePsihologie.ro.

Omenirea traversează azi o criză pe cât de invizibilă, pe atât de amenințătoare la adresa stării de sănătate și a longevității noastre, ca specie. O amplă epidemie a singurătății ne afectează pe toți, separat și împreună, fiind deja responsabilă pentru mai multe boli, suferințe și decese decât aproape orice altceva.

Vivek Murthy, în calitate de expert în domeniul medical și social, documentează această situație delicată cu foarte mult tact, conștiință și profunzime. În cartea lui emoționantă, ne arată cum a evoluat singurătatea și cum ne poate distruge, dar și ce putem face ca să oprim fenomenul. Ne îndeamnă sincer să acționăm prompt și ne pune la dispoziție o serie de soluții sociale care au în centru antidotul împotriva singurătății: iubirea și legăturile cu familia și cu prietenii.

Comunitatea este medicamentul, spune autorul. Iubirea este vindecare. Iar bunătatea este liantul ce ne poate aduce din nou împreună.

Răspunde la întrebarea de mai jos și poți câștiga un exemplar al acestei cărți: