Concertul Tudor Gheorghe de duminică este sold out!

Concertul

este sold out cu o saptamana inainte de eveniment

Tudor Gheorghe va susţine o nouă reprezentaţie a concertului ‘Degeaba’ la Sala Palatului din Capitală, pe 22 decembrie, spectacolul marcând încheierea periplului său cultural-artistic din acest an şi împlinirea a 24 de ani de la Revoluţia din 1989. De cinci ani consecutiv, peste 4000 de români ocupă fiecare loc al Sălii Palatului, pentru a se reîntâlni cu maestrul Tudor Gheorghe şi muzica sa, în cel mai aşteptat concert al artistului de la final de an – ‘Degeaba’.

Biletele au fost vândute integral de mai bine de o săptămână.

Cei prezenţi vor putea asista la una dintre cele mai grandioase producţii artistice prezentate de un artist român, desfăşurată sub bagheta dirijorului Marius Hristescu şi în acompaniamentul celor peste 100 de muzicieni.

În vremea când lumea era speriată, neştiind ce, cum şi încotro, în clipele disperate când la Europa Liberă se transmiteau ştiri despre evenimentele de la Timişoara, Tudor Gheorghe, artistul interzis al acelui moment, a pus pe hârtie versuri care îi tulbură şi astăzi pe toţi românii: ‘Primeşte-i Doamne-n casa ta/ Pe cei ce vin din Timişoara/ Ei sunt ofranda cea mai grea/ Pe care ţi-o trimite ţara’.

De aici a pornit ideea spectacolului ‘Degeaba’, singurul act de răzvrătire prin muzică faţă de peisajul politic autohton, un manifest la care publicul doritor participă de la un an la altul într-un număr impresionant.