Concertul Snoop Dogg de la București se amână pentru anul viitor

Concertul „Snoopadelic” al lui Snoop Dogg, ce urma să aibă loc miercuri, 29 august, la București, se amână pentru anul viitor, când va fi înlocuit cu „Concert Aniversar Live 100% – 25 de ani Snoop Dogg”.

Fanii care au cumpărat bilete pentru show-ul „Snoopadelic” le pot folosi pentru Concertul Live în 2019, fără să fie nevoie să le înlocuiască sau să plătească vreo diferenţă.

Cei care doresc să returneze biletele, o pot face începând cu 10 septembrie direct la agenţiile de unde au fost cumpărate.

„Intalnirea cu Snoop Dogg se amana pentru anul viitor.

Concertul Dj Snoopadelic va fi inlocuit cu Concert Aniversar Live 100% – 25 de ani Snoop Dogg

Din motive independente de noi, mult asteptata intalnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amanata pentru anul urmator. Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu noua data, locatia ramanand aceeasi – Arenele Romane. Pretul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 ron.

In intampinarea situatiei neplacute pentru fanii care au achizitionat bilete pentru show-ul Snoopadelic, acestea vor fi valabile pentru Concertul Live, fara sa fie nevoie de inlocuirea lor si fara a plati diferenta.

Cei care doresc sa returneze aceste bilete, o vor putea face direct de la agentiile de unde au fost achizitionate, incepand cu data de 10 septembrie”, este mesajul organizatorilor Phoenix Entertainment.