Concertul Sarah Brightman, reprogramat pe 13 noiembrie

Concertul pe care cântăreaţa britanică Sarah Brightman trebuia să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 octombrie, a fost reprogramat pe 13 noiembrie, de la ora 20.00, în acelaşi spaţiu.

Datele turneului Sarah Brightman din această toamnă au fost modificate din cauza antrenamentelor pe care soprana le desfăşoară intensiv pentru misiunea în spaţiu care va avea loc anul viitor. Sarah Brightman va deveni astfel prima artistă care va înregistra un cântec în spaţiu.

Concertul pe care cântăreaţa britanică Sarah Brightman trebuia să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 octombrie, a fost reprogramat pe 13 noiembrie, de la ora 20.00, în acelaşi spaţiu. Biletele pentru acest concert se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Librăriile Humanitas, Adevărul, Cărtureşti, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro şi bilet.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 750 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria I), 350 de lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria a III-a).